8
Nov

Poze cu animale

Imi plac animalutele mele foarte mult, atat de mult incat am adunat mii de poze cu ele de cand le avem. Daca ar fii dupa mine, as face articole numai cu poze cu animalutele mele. Sunt atat de frumoase si cuminti (majoritatea), dar, mai ales, stiu si sa pozeze. Imi place sa fac poze la toate animalutele, fie ca sunt tarantule sau serpi si soparle, dar fetitele mele de levis levis sunt geniale cand e vorba de facut poze. E imposibil sa nule iubesti doar dupa ce vezi poze cu ele. Eu asa m-am indragostit de aceasta specie, am vazut cateva poze cu ei si am zis ca vreau si eu, chiar daca pozele nu erau extraordinare.

La boa si gecko leopard a fost pe dos: am gasit exemplarele perfecte pentru mine (nu pot sa zic ca imi plac toate morfurile la fel de mult) si dupa aceea le-am facut eu poze. Sper ca pozele mele vor avea acelasi efect asupra altora, cum au avut niste simple poze cu levis pentru mine. Dar gata cu vorba, sa va si arat despre ce animalute vorbesc eu aici.

Boa red tail

N. levis levis

Leopard gecko

Mai multe poze in viitorul apropiat. Cu ce animalut dintre cele trei de mai sus ati vrea sa vedeti mai multe poze?

Related posts:

  1. Sedinta foto cu animale exotice
  2. Poze la mall
  3. Realizari
  4. Nephrurus levis levis
© Copyright 2010-2016 ThaoPets. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.

Switch to our mobile site