12
Dec

15. Stiati ca?

Care este cel mai mare migrator terestru?

Turmele de karibu migreaza 5000 km pe an, in primavara femelele parasesc padurile Arctice pentru a da nastere puilor, se hranesc cu iarba acoperita de zapada din tundra. Toamna se intorc in padure, intre timp puii pot sa alerge deja si tin pasul cu turma, dar sunt mereu in pericol din cauza pradatorilor care urmaresc exemplare bolnave sau izolate de restul turmei.

Sursa foto

No related posts.

© Copyright 2010-2014 ThaoPets. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.

Switch to our mobile site